פרויקט לעתיד בריא 2020 היוזמה "לעתיד בריא 2020" הוקמה בשנת 2005 על-ידי משרד הבריאות כדי לגבש תכנית אב למדינת ישראל בתחום המניעה וקידום הבריאות. מידע נוסף »
המלצות תזונתיות לאורך השנים המלצות תזונתיות במאה ה-21 עיקר ההמלצות מתייחס לדפוסי תזונה בריאים במקום לרכיבי מזון, וההמלצות לצריכת מגוון ירקות, פירות, דגנים (שלפחות מידע נוסף »
תזונה ותסמינים לצד המחקרים הקליניים, העובדות המדעיות והמציאות בשטח, המצביעים על אלרגיה או על אי סבילות למזונות מסוימים, ישנה מערכת ענפה של מידע נוסף »
המלצות תזונתיות היסטוריה של המלצות לתזונה נכונה משמעות מרחיקה לכת באורח החיים הבריא, והיא מהווה את אחד הנדבכים בעקרונות קידום הבריאות מידע מידע נוסף »
תזונה לקידום בריאות תזונה ים תיכונית תפיסה תזונתית הגורסת כי הרכבת תפריט ממזונות אשר נהוגים במדינות הים התיכון, עשויה לסייע בהפחתת משקל ובהפחתת מידע נוסף »
אי סבילות למזון מהו אי סבילות למזון אי סבילות למזון הינו תגובה פתולוגית למזון או לחלק ממרכיביו, בדרך כלל מאוחרת, שאינה אלרגית [אינה מידע נוסף »
תזונה מונעת מחלות מזון במצבו הטבעי הוא בעל חשיבות עליונה במניעת מחלות ובריפוין. עקרון זה מקבל משנה חשיבות כשמדובר באנשים המתמודדים עם מחלות מידע נוסף »
תזונה ומחלות בכעשרת ספרי הרפואה שכתב הרמב"ם, ישנו אוצר בלום של ידע על מניעה וטיפול במחלות, לרוב באמצעות שימוש במזון ובצמחי מרפא. מידע נוסף »
DayTwo תגלית של הסטארט-אפ הישראלי DayTwo הוא חידוש טכנולוגי שמוגדר כרעידת אדמה בעולם הרפואה והתזונה כפי שהכרנו אותן עד היום. במשך מידע נוסף »